TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Voicu: "Unii au lăsat ca moștenire proiecte realizate, alții un crucifix.."

Voicu: "Unii au lăsat ca moștenire proiecte realizate, alții un crucifix.."

Ministrul de Interne, Pavel Voicu, a venit cu o reacție prin intermediul consilierei sale, Alina Zbancă, la subiectul crucifixului instalat la sediul Ministerului de Interne.

„Atîta timp cît această cruce nu împiedică cu nimic activitatea Ministerului Afacerilor Interne, dar nici nu impune angajații la anumite acțiuni ce depășesc unele norme sau atribuții, nu avem niciun motiv să o scoatem. Ministerul a avut diferiți conducători, unii au lăsat ca moștenire proiecte realizate, alții un crucifix”, a explicat Alina Zbancă, scrie realitatea.md.


„Ne propunem să ne focusăm atenția și eforturile pe obiective cu adevărat importante pentru societate. Dacă fostul ministru vrea, poate veni să-l scoată”, a adăugat consiliera.

Amintim că, potrivit unei hotărîri a Consiliului pentru prevenire și eliminarea discriminării, Andrei Năstase trebuie să-și ceară scuze publice, pentru că a instigat la discriminare pe criteriu de convingeri, pe vremea cînd era ministru de Interne și a instalat un crucifix în holul MAI-ului.

În acest sens, liderul PPDA a declarat că nu se lasă de Dumnezeu.

Hotărîrea Consiliului nediscriminare poate fi atacată la Judecătoria Chișinău, sediul Rîșcani, în termen de 30 de zile.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load