COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Voicu i-ar fi propus lui Pînzari să se întoarcă la IGP

Voicu i-ar fi propus lui Pînzari să se întoarcă la IGP

Alexandru Pînzari, în prezent, ministru al Apării în Guvernul Chicu, ar fi fost invitat la MAI de ministrul de Interne Pavel Voicu, chiar în ziua în care a fost restabilit în funcția de șef la IGP, prin decizie de judecată.

Voicu i-ar fi propus lui Pînzari să se întoarcă la IGP, doar că ultimul a avut mai multe condiții, care nu i-au fost acceptate. Dezvăluirea a fost făcută de Alexandru Pînzari, aseară la emisiunea „Puterea a Patra”, scrie tv8.md.

„În acea zi în care am fost restabilit, am vorbit, am fost invitat de ministrul Voicu. Am discutat destul de amiabil, nu că l-aș fi condiționat, dar am discutat și i-am spus: eu aș vrea să revin dar cu 10-15 angajați pe care eu îi consider buni și am înțeles că asta e imposibil. Am bătut palma și în aceeași zi am refuzat funcția”, a spus Pînzari.


Alexandru Pînzari nu a dezvăluit numele celor pe care a vrut să îi aducă la IGP, însă a pecizat doar că sînt foști coelgi de ai săi cu care a învățat și studiat. Ministrul Apărării a spus, totuși, că în listă nu se regăsea Gheorghe Cavcaliuc.

„Nu se regăsea, deși trebuie să constat că e un specialist bun”, a spus Alexandru Pînzari.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load