COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Vocea poporului: Nu este cel mai bun moment pentru demisia Guvernului (VIDEO)

Vocea poporului: Nu este cel mai bun moment pentru demisia Guvernului (VIDEO)

Demisia cabinetului de miniștri în circumstanțele actuale, cînd țara se confruntă cu o criză epidemiolgică, este inoportună, consideră oamenii.

Intervievați de Noi.md, locuitorii capitalei admit că opoziția are propria agendă și urmărește propriile interese prin moțiunea de cenzură. Totuși, căderea executivului nu este cea mai bună soluție.

Iată opiniile exprimate de trecători:

„Nu cred că la moment e bine. Opoziția ceva vrea să arate că poate să facă, dar la moment nu prea au lideri capabili”.


„Guvernul e bun și lucrează bine, dar nu trebuie de încurcat oamenilor să-și facă meseria. La noi nici nu a reușit bine cineva să intre în funcție, că toți strigă - jos, jos! Nu e normal, lăsați guvernul să lucreze”.

„Chiar dacă există anumite dubii față de acest Guvern, în stiuația dată ar trebui să aștepte un pic, cînd situația cu coronavirusul se va redresa și doar atunci să se vorbească despre anticipate, deși eu cred că, din cauza epidemiei, și alegerile prezidențiale nu e clar cum vor avea loc”, relatat un alt intervievat.

„Dacă așa s-a procedat, s-a ajuns la moțiune, înseamnă că există o explicație. Să-și asume responsabilitatea”.

Menționăm că Platforma DA și PAS au depus o moțiune de cenzură asupra activității Guvernului, argumentînd printre altele că acesta a gestionat prost criza epidemiologică și economică din țară, dar și a încălcat prevederile constituționale.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load