COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

„Vitamina D ajută la lupta cu COVID-19”. Moldovenii au mers la scăldat (VIDEO)

„Vitamina D ajută la lupta cu COVID-19”. Moldovenii au mers la scăldat (VIDEO)

Vitamina D e un leac pentru coronavirus, acesta a fost inventat sau nu există. De această părere sînt oamenii care au hotărît să își petreacă timpul liber pe plajele lacurilor din țară sau să se scalde. Unii au ales să își aducă întreaga familie, inclusiv copiii. Asta în condițiile în care reprezentanții ANSP recomandă populației să evite scăldatul și odihna în preajma lacurilor, din cauza situației epidemiologice din țară, precum și bacteriilor depistate, care ar dăuna grav sănătății, scrie agora.

Totuși, unii oameni aleg să își petreacă în acest fel timpul liber.

„Mă atîrn sceptic față de epidemia de coronavirus. Pur și simplu am venit să mă odihnesc. Se spune că nu se poate mai mult de trei persoane împreună, iar eu sînt singur. Nu îmi este frică”.


„După o vîrstă oarecare nu ai dreptul pe plajă. Eu vin permanent de pe data de 20 martie, pentru că vitamina D ajută la lupta cu COVID-19 și îmi pare rău de comportamentul primarului nostru față de natura noastră”.

„Eu am mască pînă aici, dar aici deja...vezi cum stăm. Pînă cînd nu văd, pentru că eu din luna aprilie stau aici. Aici poate să fie? Nu, e acolo unde sînt mai mulți oameni. În magazine ar trebui să îmbrace mănuși. Aici vă simțiți protejată? Da, uite. Pînă cînd...”.

„Douăzeci de ani mă scald aici și nu mă tem. Dar coronavirus? Asta e minciună. Iaca dușurile nu lucrează ca să te clătești. Cîți ani aveți? Am 79 și la doctor nu mă duc să mă jălui”.

E vară și de aceea am venit. La terenurile de joacă nu se poate. Unde să duci copilul vara? Doar aici. Suntem departe de oameni și ne bronzăm puțin. Nu vă este frică de coronavirus? Eu cred că nu avem atîția oameni bolnavi, așa cum ei vor să arate. Dacă să te gîndești logic, atunci în fiecare familie ar trebui să fie o persoană bolnavă. Din fericire, la noi nu este

„Avem să stăm oliacă, să ne bronzăm la soare. De coronavirus nu vă temeți? Dar unde e el? Cine e acesta? Nu am niciun cunoscut, niciun caz. La televizor arată, spun, dar eu nu am întîlnit și nu am văzut nicio persoană cu așa ceva”.

„Ne odihnim. Copilul vrea să se sclade și de aceea îl aduc aici. 00.14MUSCA00.17 El (COVID-19) nu este și nu avem pentru ce să ne temem. Dacă era, se întîmpla ceva. Au inventat acest virus”.

Potrivit ANSP, în lacurile din ţară s-a constatat prezenţa bacteriilor, care reprezintă un risc sporit pentru sănătatea populaţiei.

Pînă în acest moment, în R. Moldova au fost confirmate 15.776 cazuri de coronavirus, iar 515 persoane au decedat din cauza virusului.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load