COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Viorica Dumbrăveanu, victima unei știri false

Viorica Dumbrăveanu, victima unei știri false

Un site de fake news a lansat o știre despre Viorica Dumbrăveanu, ministrul sănătății, precum că aceasta ar fi infectată cu COVID-19, transmite Telegraph.md

Ministrul a venit cu o replică în urma acestei situații, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit Vioricăi Dumbrăveanu, de activitatea celor ascunși în „anonimitate”, care lansează falsuri, trebuie să se ocupe instituțiile de drept.


„sînt indignată de distribuirea știrilor false precum că sînt infectată de COVID. Aceste informații false sînt atacuri nu doar la persoana mea, dar și la sistemul de sănătate din Republica Moldova.

Nimeni nu este protejat de infecția COVID-19, dar este foarte important ca nici o persoană să nu fie stigmatizată și discriminată pe motiv de boală.

În acest răstimp am activat și m-am expus riscului de infectare, oare e un motiv pentru atacuri acide? Oare în plină pandemie poate domina minciuna?

Viața și sănătatea este tot ce contează. sînt mama și fiică, care am stat în fața încercărilor, care luptă zilnic pentru sănătatea oamenilor, pentru că viața are prioritate,” se arată în postarea ministrului.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load