Viorica-Cosmetic își deschide larg ușile pentru clienții săi din Bălți (VIDEO) ©

Viorica-Cosmetic își deschide larg ușile pentru clienții săi din Bălți (VIDEO)

De hramul orașului Bălți, Compania de cosmetice ”Viorica-Cosmetic” a deschis un nou magazin pentru clienții săi din nordul țării, informează Noi.md.

Compania a deschis cel de-al doilea magazin, unde vizitatorii se pot bucura de o gamă largă de produse pentru îngrijirea feței, corpului, părului, dar și de arome de parfum pentru toate gusturile.

”În această frumoasă zi, sîntem bucuroși să anunțăm deschiderea unui nou magazin în orașul Bălți. Este o sărbătoare dublă, pentru că astăzi este și hramul orașului. Venim de această dată cu produse fabricate în Moldova, produse naturale, care deja de 30 de ani își au renumele pe piața din Republica Moldova”, a spus Diana Munteanu, manager Viorica-Cosmetic.

Aceasta a menționat că deschiderea oficială a unui nou magazin în orașul Bălți vine cu un șir de promoții, un șir de reduceri și cadouri pentru clienții companiei. Mai mult decît atît, chiar și clienții noi care vor face cunoștință pentru prima dată cu produsele ”Viorica-Cosmetic”, își vor găsi produsul potrivit. 

”Dat fiind faptul că sîntem în perioada de vară, venim cu o recomandare aparte pentru produsele din gama ”Viorica-Solar”, care este acreditată de concernul BASF. 

”Propunem clienților noștri produse cu factor de protecție SPF 10, 30, care este recomandat și copiilor, sau chiar și SPF 50. Mai mult decît atît, pielea noastră are nevoie și de o îngrijire după plajă”, a reamintit Diana Munteanu. 

Pe lîngă gamele deja recunoscute ale ”Viorica-Cosmetic”: Cosmeplant, Uleiuri de Moldova și Ingrediente mondiale, Compania propune locuitorilor din Bălți și produse din gama premium precum produsele cosmetic din gama ”Grapes” bazate pe extracte din frunză de viță de vie și ulei din sîmbure de viță de vie, dar și gama ”Spirulina” care conține extractul BioR, care este un component patentat și elaborat împreună cu Academia de Științe din Republica Moldova. 

”Ne-am gîndit și la zilele de naștere, zilele de sărbători. În magazinele noastre puteți să găsiți un cadou perfect atît pentru mama, cît și pentru o fiică, soră, coleg de serviciu ori soț. Totodată, propunem clienților seturi cu produse de îngrijire din toate gamele care vin deja cu o reducere frumoasă. La fel, vă propunem să încercați și produsele din gamele de parfumuri – ”Symphonie” pentru femei și ”Etherium” pentru bărbați. Produse relativ noi, care se bucură de un succes în rîndul cumpărătorilor noștri”, a mai adăugat Diana Munteanu. 

Magazinul nou al companiei ”Viorica-Cosmetic”, deschis în orașul Bălți, se află pe strada Păcii 1 și este deschis de luni pînă sîmbătă în intervalul: 08:00 - 17:00, iar duminica de la 08:00 pînă la 15:00.

Fabrica ”Viorica-Cosmetic” a fost fondată în anul 1989 și pînă în prezent se poziționează ca cel mai mare producător de produse cosmetice și de parfumerie din Republica Moldova. În producerea acestora, ”Viorica-Cosmetic” valorifică darurile naturii: plante unice care cresc în zone ecologic pure ale Moldovei, dar și plante din întreaga lume, recunoscute în industria internațională a frumuseții pentru efectele curative și de îngrijire a pielii și părului. 

Calitatea ireproșabilă a produselor este expresia respectului față de consumatori, reprezintînd politica fundamentală a companiei .

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load