Cel mai solicitat punct de terecere în ultimele 24 de ore

Cel mai solicitat punct de terecere în ultimele 24 de ore

Potrivit Poliţiei de Frontieră, pe parcursul a 24 de ore, opt persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere, iar doi cetățeni străini au încălcat termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova, notează NOI.md.


Totodată, pe parcursul zilei de ieri, a fost înregistrată o tentativă de trecere a frontierei cu document falsificat, pe cînd trei conducători auto au încălcat regulile de transportare a călătorilor, iar trei persoane aflate în conflict cu legea au fost reținute în urma schimbului de informații cu organele de ocrotire a normelor de drept naționale.


Poliţia de frontieră mai anunţă că un cetățean moldovean a primit refuz de intrare în Federația Rusă.


În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 39 240 de traversări, dintre care 21 145 pe sensul de ieșire din Republica Moldova, iar traficul mijloacelor de transport a prezentat o valoare de 10 555 de traversări. Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost:


PTF leușeni – 6 763 de traversări de persoane,
PTF Aeroportul Internațional Chișinău – 5 145,
PTF otaci – 4 982,
PTF sculeni – 5 004,
PTF giurgiulești-Galați – 2 915,
PTF criva – 2 428,
PTF cahul – 2 176.


Totodată, în scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și pentru a evita formarea cozilor. 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load