COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Valerian Mînzat s-a ales cu un nou dosar penal

Valerian Mînzat s-a ales cu un nou dosar penal

Condamnat la nouă ani de detenţie într-un dosar de escrocherie, avocatul-vedetă, Valerian Mînzat, cunoscut opiniei publice pentru viaţa luxoasă etalată pe reţelele de socializare, figurează într-un nou dosar de escrocherie, care se află pe rolul Judecătoriei Bălți.

Conform informațiilor disponibile pe portalul instanțelor, prima ședință în acest dosar este programată pentru 19 martie curent.

Reprezentanți ai Procuraturii Generale au informat că dosarul a fost pornit în primăvara anului 2018, în baza unei plîngeri depuse de o locuitoare a municipiului Bălți. În cursul urmării penale, procurorii au stabilit că în vara anului 2016, prin înșelăciune și abuz de încredere, sub pretextul vînzării unei spălătorii auto din centrul Capitalei, Mînzat a dobîndit de la victimă 61 de mii de euro. Imobilul în cauză nici măcar nu îi aparținea lui Mînzat, iar prejudiciul cauzat victimei nu a fost restituit.


Avocatul-vedetă Valerian Mînzat, ex-angajat al Poliţiei Criminale, a fost condamnat în 2015 la nouă ani de închisoare după ce a înscenat un accident rutier, cu intenţia de a intra în posesia unei sume de bani de la companie. La 5 aprilie 2017, după opt ani de la infracțiune, timp în care Mînzat nu a stat nicio zi după gratii, judecătorii de la Curtea de Apel au menținut hotărîrea instanței de fond prin care Mînzat este trimis în închisoare pentru nouă ani.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load