COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Vacanță de lux a liderului de la Tiraspol. Unde a zburat familia Krasnoselski

Vacanță de lux a liderului de la Tiraspol. Unde a zburat familia Krasnoselski

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, și-a organizat o vacanță de o săptămînă cu familia în Egipt.

Cei cinci membri ai familiei Krasnoselski au zburat cu destinația Chișinău-Sharm El-Sheikh, în dimineața zilei de 16 februarie, urmînd să revină pe Aeroportul din Chișinău în jurul orei 7:00 a dimineții zilei de duminică, 23 februarie, transmite NOI.md cu referire la realitatea.md.

În stînga Nistrului, vacanța de lux a liderului separatist este ținută în mare taină, în condițiile în care regiunea nu o duce prea bine din punct de vedere financiar.


Din cîte se pare, vacanța este un cadou adus soției liderului transnistrean, Svetlana Crasnoselscaia (n.r. anume așa e scrisă în acte), care la data de 22 februarie își va sărbători ziua de naștere.

Asta în condițiile în care aceasta a intrat recent în gura presei de la Chișinău, fiind criticată pentru faptul că a solicitat „redobîndirea” cetățeniei române.

Cursa „AirMoldova” Chișinău-Sharm El-Sheikh a decolat de pe Aeroportul Internațional Chișinău la ora 4:11 a dimineții zilei de duminică, 16 februarie. Printre pasagerii acesteia au fost și cetățenii Federației Ruse Svetlana Crasnoselscaia (a.n. 1970), Vadim Krasnoselskiy (a.n. 1970), Ivan Krasnoselsiy (a.n. 1992), Iana Krasnoselskaia (a.n. 1992) și Evgheniia Krasnoselskaya-Zheneveva (a.n. 1997).

Cei cinci urmează a fi cazați în unul dintre cele mai luxoase hotele din țara piramidelor.

Potrivit informațiilor de care dispunem, zborul Sharm El-Sheikh-Chișinău, cu care familia Krasnoselski urmează să revină în Moldova este programat pentru ziua de duminică, 23 februarie, urmînd să aterizeze pe Aeroportul Internațional Chișinău în jurul orei 7:00.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load