Usatîi: Plahotniuc avea doi șamani care decideau sorțile altor oameni

Usatîi: Plahotniuc avea doi șamani care decideau sorțile altor oameni

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat aseară, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8 că fostul președinte al PDM, Vlad Plahotniuc, ar fi fost sfătuit de șamani, în deciziile pe care le lua.

„Avea o femeie și un bărbat șamani, eu așa le spun. Ei erau un fel de astrologi, psihologi care participau la fiecare ședință comună cu Botnari, Iaralov și mulții alții. Ei stăteau în colț și notau cine e mai sincer și cine minte. La urmă, rămîneau doar cu Plahotniuc și îi prezentau observațiile lor despre fiecare idee spusă de subalternii lui Plahotniuc. Iaralov spune adevăr 99%, Botnari doar 60%. După care Plahotniuc îi aduna pe toți subalternii lui și striga la ei.

Cînd îi aduceau lui Plahotniuc înregistrări audio, primul el asculta, apoi ăștia. Ei erau oamenii care decideau sorțile altor oameni. Asta nu e glumă”, a spus Renato Usatîi.

Potrivit literaturii, șamanii sînt persoane care contactează cu lumea spiritelor în timp ce se află într-o stare de conștiință modificată. La rîndul său, șamanismul presupune tradiții, credințe și practici care se ocupă cu comunicarea cu entități și lumea spiritelor.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load