COVID-19 în MOLDOVA

Urmărire ca-n filme! Cîțiva tineri au pus pe jar poliția capitalei (VIDEO)

Urmărire ca-n filme! Cîțiva tineri au pus pe jar poliția capitalei (VIDEO)

Patru tineri, dintre care 3 minori, au fost reținuți de polițiștii INSP al IGP la scurt timp după ce au furat o mașină din sectorul Ciocana din capitală.

Proprietarul unui automobil a observat azi dimineață, în jurul orei 08:00, că mașina nu mai este în locul unde a parcat-o cu o seară înainte și a sunat la 112.

La scurt timp, la intersecția străzii Grădina Botanică cu Pădurii, mașina respectivă a fost observată de polițiști, iar conducătorul a fost somat să oprească. Acesta a refuzat categoric, continuînd deplasarea, punînd în pericol viața, atît a participanților la trafic, cît și a pasagerilor aflați în automobilul.


După cîteva minunte, în comuna Bubuieci automobilul a fost stopat forțat. Șoferul pentru a se eschiva de poliție, a deteriorat automobilul de serviciu, frînînd brusc și efectuînd o manevră cu spatele.

La volan se afla un minor, de 17 ani, iar în calitate de pasageri, 3 prieteni cu vîrsta 16, 17 și 18 ani, toți locuitor ai municipiului Chișinău.

La fața locului a fost solicitată grupa operativă și documentare accidente rutiere, care va investiga în continuare cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load