Urmări neașteptate pentru trei hoți care au prădat casa unui afacerist din Ceadîr-Lunga

Urmări neașteptate pentru trei hoți care au prădat casa unui afacerist din Ceadîr-Lunga

Organizatorul atacului tîlhăresc, care acum doi ani, împreună cu încă doi indivizi au intrat în casa unui om de afaceri din Ceadîr-Lunga şi ameninţînd cu un pistol au cerut toţi banii, a fost condamnat la 9 ani şi 6 luni de închisoare.


Procuratura UTA Găgăuzia, Oficiul Comrat a demonstrat că, în ianuarie 2017, cei trei inculpaţi, înarmaţi şi cu cagule pe cap, au pătruns în locuinţa unui om de afaceri, unde la acel moment se afla doar soţia cu cei trei copii monori. Ameninţînd femeia, aceştia i-au cerut toţi banii. Speriată, victima le-a arătat agresorilor locul unde se aflau toţi cei 800 de lei, pe care inculpaţii i-au sustras şi au fugit de la locul faptei. 


Urmare a unui complex de acţiuni de urmărire penală, peste aproximativ un an de la incident, inculpaţii au fost reţinuţi. 


În timpul percheziţiei, la domiciliul organizatorului tîlhăriei au fost depistate şi ridicate droguri, dar şi arma folosită la comiterea crimei. Totuşi, fiind audiat de procurori, el nu şi-a recunoscut vina, denunţîndu-i în schimb pe ceilalţi doi participanţi la atac, în speranţa că, astfel, va scăpa de pedeapsă.


Ceilalţi doi agresori şi-au recunoscut pe deplin vina, fiind condamnaţi pentru aceste fapte la pedepse cuprinse între 6 şi 7 ani, sentinţele intrînd deja în vigoare. 


Sentinţa este cu drept de atac în modul stabilit de lege.    


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load