UPDATE: Și-a sistat activitatea punctul de trecere Basarabeasca-Vinogradovka

UPDATE: Și-a sistat activitatea punctul de trecere Basarabeasca-Vinogradovka

UPDATE (15:05) Și-a sistat activitatea punctul de trecere Basarabeasca-Vinogradovka. Astfel, șase puncte de trecere, situate în partea de sud a țării, nu sunt funcționale. Motivul ar fi sulurile de zăpadă formate şi rafalele puternice de vânt, în special pe partea ucraineană.


(11:40) Postul vamal ”Giurgiulești 2” și-a reluat activitatea după ce autoritățile ucrainene au reușit remedierea avariei produse și reconectarea postului vamal ”Reni” (Ucraina) la rețeaua de alimentare cu energie electrică.


Totodată, potrivit ultimelor informații din teritoriu, din cauza unei pene de curent în postul vamal ”Maloiaroslaveț” din Ucraina, a fost sistată temporar și activitatea postului vamal ”Ceadîr-Lunga 1”.  Restricții de circulație au apărut și prin postul vamal ”Săiți”, motivul fiind traseul înzăpezit de pe teritoriul Ucrainei.


(11:11)Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, care au condiționat întreruperea curentului electric pe partea ucraineană, mai multe puncte de trecere din sudul țării și-au sistat activitatea: 

  • PTF Ceadîr-Lunga - Maloiaroslaveț;
  • PTF Ceadîr-lunga-Novîie-Traianî,
  • PTF Mirnoe-Tabaki;
  • PTF Etulia - Nagornoe.
  • Și-a reluat activitatea PTF Giurgiuleni-Reni.

Poliția de Frontieră recomandă călătorilor care și-au planificat traversarea frontierei prin punctele de trecere nominalizate, să-și amîne deplasările sau să opteze pentru alte puncte aflate în proximitate.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load