COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Unul dintre bolnavii confirmați cu coronavirus este nepotul femeii decedate

Unul dintre bolnavii confirmați cu coronavirus este nepotul femeii decedate

Două din cele șase persoane testate pozitiv astăzi la Covid – 19 sînt din satul Bălceana, raionul Hîncești, acolo unde pînă în prezent au fost înregistrate mai multe cazuri de infecție. Mai mult, unul dintre bolnavi ar fi nepotul femeii care s-a stins azi-noapte pe patul de spital, din cauza coronavirusului.

Potrivit unor surse TV8, cea de-a doua persoană din Bălceana, testată astăzi pozitiv la coronavirus, este o femeie în vîrstă de aproximativ 50 de ani. Aceasta ar fi interacționat recent cu femeia de 61 de ani care a murit noaptea trecută.

De asemenea, cel puțin alți 20 de oameni din sat ar fi suspectați de infecție cu Covid – 19, susțin sursele TV8 care au solicitat să le fie păstrat anonimatul.


Am încercat să confirmăm informația la Ministerul Sănătății și ANSP, însă nu am reușit să obținem un răspuns. Vom reveni cu detalii.

Amintim că la Bălceana și Sofia au fost confirmate 9 cazuri de infecție cu COVID-19. Satele au intrat în carantină pentru 14 zile și posturile de poliție, instalate în cele două localități, nu permit intrarea și ieșirea locuitorilor din sate și interzic circulația unităților de transport.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load