COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Unul din organizatorii protestelor fermierilor ar fi primit de la stat 2 milioane de lei

Unul din organizatorii protestelor fermierilor ar fi primit de la stat 2 milioane de lei

Organizatorul protestelor agricultorilor, Andrei Dînga, în ultimii cinci ani a primit de la stat subvenții de peste 2 milioane 200 de mii de lei.

Totodată, acesta a achitat impozite de doar un milion de lei. Informațiile ne-au fost oferite de surse din cadrul unei instituții de stat, transmite breakingnews.md cu referire la o postare a premierului Ion Chicu.

Astăzi Dînga, care a obținut din banii cetățenilor un venit curat de peste un milion, cheamă fermierii la proteste și cere ca statul, pe timp de criză, să-i mai dea bani.


Amintim că Andrei Dînga este liderul organizației teritoriale Ștefan Vodă al PPDA, consilier raional. Bărbatul este originar din r-nul Ștefan Vodă, de unde au şi început acțiunile de protest la 27 iulie 2020. În presă s-a mai scris despre averile lui Dînga, care deține 52 de terenuri arabile și patru depozite.

Totodată, Dînga este fondator și conducător a două întreprinderi. În proprietatea agricultorului, care cere bani de la stat, sînt cinci tractoare, valoarea cărora este de aproape 200 000 dolari SUA, echivalentul a 3,5 milioane de lei. Totodată, Dînga deține două automobile.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load