COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Unui lider ai Societății Civile din Federația Rusă nu i-a fost permisă intrarea în Moldova

Unui lider ai Societății Civile din Federația Rusă nu i-a fost permisă intrarea în Moldova

Președintelui comisiei pentru mass-media a Societății Civile a Federației Ruse, Alexandr Malkevici a declarat miercuri că nu i-a fost permisă intrarea în Moldova.

"La sosirea pe aeroport am fost reținut și, după o interogare lungă (aproximativ o oră), m-au anunțat că șederea mea în Moldova este nedorită și m-au expulzat din țară cu următorul zbor", a spus Malkevici într-un comentariu pentru Sputnik Moldova.

El a spus că a venit în Moldova să se odihnească. Lui Malkevici i s-a propus să se întoarcă la Moscova cu următorul zbor la ora 13.50 (coincide cu timpul din Moscova).

Poliția de Frontieră a Republicii Moldova a confirmat faptul că președintelui comisiei pentru mass-media a Societății Civile a Federației Ruse, Alexandr Malkevici i-a fost refuzată intrarea în țară.


"Confirmăm faptul că un cetățean al Federației Ruse a primit refuzul de a intra astăzi în Republica Moldova, motivul fiind acela că persoana nu îndeplinea condițiile pentru permisiunea de a trece frontiera de stat, la controlul de frontieră nu a putut justifica scopul vizitei în republică", a spus Sputnik serviciului de presa al Poliției de Frontieră.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load