COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Unde se află acum moldoveanul care a pornit pe jos spre Etna (VIDEO)

Unde se află acum moldoveanul care a pornit pe jos spre Etna (VIDEO)

Andrei Plugaru, tînărul moldovean care a pornit să descopere Italia pe jos, a ajuns în Sicilia. În scurt timp acesta va vedea vulcanul Etna, punctul final al călătoriei sale.

Andrei a început călătoria pe 2 septembrie. Acesta a pornit din orașul Treviso și a cutreierat mai multe localități, vizitînd cele mai cunoscute orașe. El a trecut pe la Roma, Pisa, Napoli, Padova, dar și prin alte localități. Cei care îi urmăresc canalul de Youtube și pagina de Instagram știu că tînărul a dormit prin păduri, case părăsite, dar și a întîlnit multă lume bună în drumul său, transmite NOI.md cu referire la zugo.md.

Atît conaționalii noștri, cît și italienii, dar și oamenii de alte etnii, l-au primit pe Andrei să doarmă, l-au hrănit și i-au dat chiar și merinde cu el. Chiar și așa, foamea și oboseala au fost uneori mult prea puternice, iar tînărul a ales și a mîncat cîte ceva din produsele încă bune, dar aruncate.


Unicul transport pe care l-a folosit Andrei a fost o navă maritimă, astfel încît să poată ajunge din Reggio di Calabria pe insulă. Totuși, acesta a găsit o modalitate de a traversa acei trei kilometri fără a plăti.

Protagonistul a mărturisit că se simte bine și că în aproximativ o săptămînă își va vedea visul realizat și va ajunge la vulcanul Etna. Pînă acolo mai are de mers 170 de kilometri. Înapoi tînărul se va întoarce cu trenul sau cu avionul la Treviso, iar biletul i-a fost promis de familie, care își face griji pentru el.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load