COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Unde se află acum Constantin Haret

Unde se află acum Constantin Haret

Directorul general al Teatrului Dramatic Rus de Stat „A.P.Cehov ”, Artist al Poporului al Republicii Moldova Constantin Haret se află acum în Parlament, unde urmează să fie audiat de Comisia pentru cultură, educație, cercetări, tineret, sport și mass media în legătură cu o petiție a trupei de actori.

Comisia a adoptat o decizie privind efectuarea unui control în Teatru.

De menționat că majoritatea absolută a angajaților Teatrului îl sprijină pe actualul director general, insistînd asupra prelungirii contractului de muncă al acestuia și menționînd că toate pretențiile înaintate șefului Teatrului Cehov de către un grup mic de cetățeni sînt absurde și irelevante, aduc confuzie colectivului, precum și destabilizează atmosfera creativă și cea de lucru.


Petiția în sprijinul lui Constantin Haret a fost semnată anterior de către 96 din cei 115 angajați ai Teatrului Dramatic Rus de Stat „A.P.Cehov”.

Colectivul Teatrului îl susține pe director și continuă să se pronunțe în apărarea lui, menționînd că nu dorește să-l piardă un astfel de lider.

Angajații Teatrului solicită autorităților să asculte de opinia lor și să țină cont de faptul că marea majoritate a angajaților Teatrului îl consideră pe Constantin Haret drept cel mai bun conducător în ultimul deceniu, refuzînd să activeze cu altcineva în frunte.

Colectivul Teatrului optează pentru deținerea în continuare de către Constantin Haret a funcției de director general al Teatrului Dramatic Rus de Stat „A.P.Cehov ”.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load