COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Unde puteți cumpăra produse antiseptice pentru a combate răspîndirea coronavirusului?

Unde puteți cumpăra produse antiseptice pentru a combate răspîndirea coronavirusului?

În Moldova, pe fundalul panicii cu privire la apariția coronavirusului, mulți furnizori de produse destinate combaterii răspîndirii noului virus au hotărît să se îmbogățească și continuă să ridice prețurile la soluțiile antiseptice și dezinfectante -gel antiseptic, creme și altele.

În plus, acest produs este foarte greu de găsit și de cumpărat în farmacii, la fel ca și măștile de protecție, care înregistrează un mare deficit. Pe site-urile majorității farmaciilor este indicat faptul că astfel de produse temporar nu sînt disponibile și acum nu pot fi procurate sau comandate.

În același timp, există și o veste bună. O gamă largă de geluri antibacteriene de producție autohtonă, a celei mai mari fabrici de parfumerie și cosmetică din țară, Viorica-Cosmetic, pot fi comandate la prețuri accesibile direct pe site-ul companiei-producătoare, precum și cu livrare la domiciliu (https://viorica.md/ro/product-category/other-ro/antibacterial-gel-ro/). Este important de menționat faptul că prețul acestui produs a rămas neschimbat.


Anterior, președintele țării, Igor Dodon, s-a adresat tuturor companiilor furnizoare de produse destinate combaterii răspîndirii noului virus și a îndemnat farmaciile și companiile care vînd produse dezinfectante să dea dovadă de comportament decent și solidaritate față de oameni.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load