COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Una din principale destinații estivale pentru moldoveni se redeschide

Una din principale destinații estivale pentru moldoveni se redeschide

De săptămîna viitoare, bulgarii vor avea voie să călătorească în ţară, în scop toristic, după ce au fost relaxate măsurile de carantină, pe 13 mai. Vor fi redeschise hotelurile mici şi pensiunile, iar plajele trebuie să fie pregătite pentru a primi turişti de pe 1 iunie.

Bulgaria speră să poată da liber și turiştilor străini de pe 1 iulie. Aproape jumătate dintre hotelieri au spus că vor reduce preţurile pentru a atrage clienţii. sînt discutate mai multe variante, printre care, cea în care să fie primiţi turişti din statele apropiate şi doar dacă în statul respectiv epidemia este ţinută sub control.

Deocamdată, pentru a-i convinge pe proprii cetățeni să-şi facă vacanţa în ţară, oficialii de la Sofia vor să le ofere bulgarilor vouchere pe care să le poată folosi pînă la finalul anului 2021.


În Bulgaria au fost confirmate aproape 1900 de cazuri de coronavirus, iar 86 de oameni au murit. Bulgaria a fost una dintre primele ţări din Europa care au impus restricţii asupra circulaţiei persoanelor, pentru a reduce riscul propagării noului coronavirus. Guvernul bulgar a luat această măsură pe 13 martie. Cu toate astea de Paşte, bisericile din Bulgaria au rămas deschise, scrie descopra.ro.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load