COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un turc, reținut la vamă: Ce a găsit cîinele specialiazat în mașina acestuia

Un turc, reținut la vamă: Ce a găsit cîinele specialiazat în mașina acestuia

Un cetățean turc este cercetat penal după ce vameșii de la Leușeni, asistați de cîinele specializat, au depistat mai multe loturi de produse anabolizante.

Substanțele erau ascunse de controlul vamal în autoturismul bărbatului, în vîrstă de 39 de ani, la bordul căruia se afla împreună cu soția și doi copii minori.

Cazul a avut loc la ieșire din țară, duminică noaptea, în jurul orei 03:00, în cadrul verificărilor dispuse în baza analizei de risc. Ca urmare a controlului fizic efectuat, vameșii au descoperit, ascunse în roata de rezervă, torpedo și aripile din spate ale mijlocului de transport, 67 775 de comprimate și 1 355 de fiole cu substanță anabolizantă.


Potrivit informațiilor preliminare, valoarea produselor se ridică la peste 800 000 de lei.

Imediat după depistarea substanțelor, ofițerii subdiviziunilor specializate ale Serviciului Vamal și procurorii au descins cu percheziții la adresa de domiciliu indicată în viza de reședință temporară a bănuitului, cercetările fiind continuate în vederea identificării tuturor persoanelor implicate.

Suspectul a fost reținut pe untermen de 72 de ore, în privința acestuia fiind inițiat un dosar penal. Acum, individul riscă privațiune de libertate pe un termen de pînă la 10 ani.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load