COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un tren de pe ruta Ungheni-Bălți, cuprins de flăcări

Un tren de pe ruta Ungheni-Bălți, cuprins de flăcări

În seara zilei de ieri, pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au fost alertați să intervină la stingerea unui tren de pasageri, care a luat foc în apropierea de localitatea Scumpia, raionul Fălești.

La fața locului au intervenit trei echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, pompierii au stabilit că flăcările au cuprins locomotiva unui tren de pe ruta Ungheni-Bălți.

Conform IGSU, trenul a fost compus dintr-o locomotivă și două vagoane unde și se aflau pasagerii. Oamenii au dovedit singuri să părăseacă vagoanele într-un un scurt timp după producerea incendiului.


Pompierii au reușit să localizeze incendiul în cel mai scurt timp, astfel evitînd răspăndirea focului la cele două vagoane. Focul a ditrus 80% din locomotivă. Pasagerii trenului nu au avut de suferit, iar mecanicul și asistentul mecanicului au fost preluați de serviciul asistența medicală urgentă pentru investigațiile medicale ulterioare la spitalul raional Ungheni.

Potrivit primelor informații, se presupune că aceștea s-au intoxicat cu produsele de ardere. Circumstanșele și cauza producerii incendiului urmeaza a fi stabilite ulterior.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load