COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un tînăr din Nisporeni, spitalizat dupa ce a căzut de pe un stîlp electric

Un tînăr din Nisporeni, spitalizat dupa ce a căzut de pe un stîlp electric

Un adolescent a ajuns la spital cu o fractură, după ce a căzut de pe ancora unui pilon electric din beton armat, în timp ce se juca cu mai mulți amici. Incidentul s-a produs aseară, într-un sat din raionul Nisporeni.

Conform martorilor oculari, în timpul unui Joc în lunca satului, adolescentul a început să se urce pe ancora de sprijin a pilonului. Deși au încercat să-l convingă să nu urce și să coboare, adolescentul nu a urmat sfatul prietenilor și aflîndu-se la o înălțime de circa 6 metri s-a dezechilibrat și a căzut la pămînt, peste niște pietre pe partea dreaptă a corpului.

Unul dintre prietenii săi a chemat un adult din apropiere. Acesta văzînd starea adolescentului a apelat la serviciul de urgențe 112.


La fața locului, medicii i-au acordat victimei primul ajutor și au transportat-o la secția de traumatologie a spitalului raional, unde a fost internată avînd o fractură de bazin cu hemoragie.

Potrivit unui comunicat emis de ÎCS Premier Energy SA, accidentul s-a produs în urma mai multor încălcări grave a regulilor de securitate în zona de protecție a rețelelor electrice și a unui comportament riscant, inclusiv a neconștientizării pericolului iminent de cădere de la înălțime și chiar de electrocutare.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load