Un tînăr din Chișinău și-a cîntat dragostea pe scena unui show de talente (VIDEO)

Un tînăr din Chișinău și-a cîntat dragostea pe scena unui show de talente (VIDEO)

Tînărul are 20 de ani și este originar din Chișinău.


A început să meargă la cursurile de canto la sugestia unui prieten. Prima sa amintire legată de muzică este de cînd avea cinci ani și tatăl său l-a pus să cînte la un microfon. Denis moștenește talentul mamei sale, care a cîntat în tinerețe într-un cor, scrie protv.ro.


La ora actuală, mama lucrează în Israel, are grijă de bătrîni. Tatăl este electrician, dar Denis nu locuiește cu el pentru că bărbatul are probleme cu alcoolul.

Prietena din copilărie a lui Denis, cu care a avut o relație sentimentală de mai bine de patru ani, a murit după ce a fost diagnosticată cu o boală incurabilă. „Ea, pentru mine, era totul”. După acest moment dureros, Denis a intrat în depresie, nu mai vorbea cu nimeni, stătea numai în casă. Acesta mărturisește că i-a fost foarte greu, o iubea nespus pe fată și a fost nevoit să accepte ajutorul unui psiholog o vreme.

La ora actuală, tînărul lucrează la un studio de muzică și merge la evenimente. A avut concerte în țară și în străinătate, spune că a cîștigat un festival internațional de muzică anul acesta, ținut în Bulgaria. Cîntă și la pian, puțin la vioară și contrabas. Visul său este să aibă propria lui trupă.


 


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load