COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un tînăr căutat de Poliția de Frontieră, găsit în mai puțin de 24 de ore

Un tînăr căutat de Poliția de Frontieră, găsit în mai puțin de 24 de ore

În urma valorificării unei informații operative, Sectorul Poliției de Frontieră Tudora a întreprins acțiuni de identificare a locului aflării unui conațional, dat în căutare națională.

Se cunoștea faptul că acesta ar fi traversat clandestin frontiera moldo-ucraineană.

Astfel, în seara zilei de ieri, 17 iunie a.c. în localitatea Palanca, raionul Ștefan Vodă, a fost reținută o persoană de gen masculin, în stare de ebrietate. Bărbatul nu deținea niciun act de identitate și a încercat să se eschiveze în declarații.


Din cercetările preliminare s-a stabilit că persoana are 31 de ani și de baștină este din satul Palanca. Mai mult, tînărul nu este la prima sa abatere. Anul trecut a fost documentat pentru trecerea ilegală a frontierei de stat.

Într-un final, moldoveanul a recunoscut că pentru a-și revedea rudele, la data de 16 iunie curent a traversat frontiera pe jos dinspre Ucraina spre Republica, mai exact pe direcția Udobnoe - Palanca.

Incidentul este cercetat de polițiștii de frontieră din DR Est. Pe cazul dat a fost întocmit proces verbal de audiere și constatare a infracțiunii, prevăzute de art. 362 al.(1) Cod Penal al Republicii Moldova.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load