Un taximetrist, agresat fizic de pasagerul sau

Un taximetrist, agresat fizic de pasagerul sau

Un taximetrist s-a pomenit agresat și deposedat de maxină de pasagerul său.

Incidentul a avut loc pe 02.03.2018, în jurul orelor 02.50. Potrivit taximetristului, în timp ce se afla în preajma unui centru comercial din municipiul Chișinău, a fost rugat de o persoană să-l transporte în satul Sireți, raionul Strășeni. Cînd au ajuns la destinație, pasagerul, fiind pe fotoliul din față, fără vreun motiv anume, i-a aplicat șoferului de taxi o lovitură sub bărbie, l-a amenințat cu răfuiala fizică și l-a forțat să coboare din automobil.

Taximetristul a părăsit automobilul, la volan a urcat persoana necunoscută și s-a îndreptat într-o direcției necunoscută.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ al IP Strășeni, dar și colaboratorii SPC al SII a IP Strășeni. În urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de către colaboratorii SPC al  SII a IP Strășeni, pe urme fierbinți a fost identificat infractorul,  acesta fiind un bărbat de 31 de ani, locuitor al satului Sireți, raionul Strășeni, care a fost reținut și escortat la Inspectoratul de Poliției Strășeni. Deasemenea, polițiștii au găsit și automobilul cu care a fugit suspectul.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load