TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un şofer și-a distrus mașina într-o groapă din Chișinău (VIDEO)

Un şofer și-a distrus mașina într-o groapă din Chișinău (VIDEO)

S-a ales cu roată de la microbuz distrusă și cu motorul avariat după ce a dat cu vehiculul într-o groapă săpată de drumari.


A pățit-o un șofer din capitală, care se plînge că în zonă nu erau indicatoare care să avertizeze că se fac lucrări de reparație.


Muncitorii de la Exdrupo spun, însă, că au pus semnalizatoare, însă tot șoferii ar fi cei care le dau jos.


Totul s-a întîmplat în jurul orei șase dimineața, pe stradă Calea Basarabiei din Capitală. Șoferul dubiței pline cu produse alimentare, care urmau să ajungă la Orhei, a ajuns cu vehiculul într-o groapă.


Conducătorul auto spune că mergea regulamentar și avea 50 de km/h. În fața gropii, cu o lățime de cîțiva metri, ar fi fost un semnalizator, însă, potrivit martorilor, aseară, un șofer s-a izbit cu mașina de el, așa că indicatorul s-a prăbușit.


Incidentul a făcut ca mașina să nu mai urnească din loc.


Vadim Bobicov: „Anvelopa trebuie aruncată, asta nu se repară. La 2.000 de lei costă un disc. S-a defectat o parte a motorului. S-a scurs uleiul, înseamnă că a fost o lovitură puternică”.


Serghei Banacovschi, șeful serviciului de transport al companiei: „O să apelăm în judecată, trebuie să fie un semn. Aceste obiecte nu se văd noaptea”.


Muncitorii de la Exdrupo, care se ocupă de lucrări, au o altă versiune. Ei ar pune idicatoare rutiere, însă șoferii ar fi cei care le răstoarnă.


„Erau indicatoarele din plastic și îngrădit. Noaptea am primit apel că indicatoarele sînt aruncate într-o parte. Am venit și le-am pus la loc. Acum cred că iar așa s-a întîmplat”.


Marcajele ar fi lipsit, întrucît martorii spun că muncitorii le puneau abia azi-dimineață.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load