Un șofer beat criță dis de dimineață, prins de polițiști (VIDEO)

Un șofer beat criță dis de dimineață, prins de polițiști (VIDEO)

Pe parcursul zilei de ieri, în două sectoare ale capitalei au fost organizate filtre pentru găsirea șoferilor care încalcă Regulamentul Circulației rutiere, scrie Noi.md.


În urma raziilor, circa 160 de șoferi au fost trași pe dreapta și verificați prin intermediul aplicației E-DATA. Dintre aceștia, 84 s-au ales cu procese-verbale în urma încălcărilor găsite de camerele de supraveghere.


Cele mai frecvente abateri sînt depășirea limitei de viteză, ignorarea semnelor de interzicere a semaforului și nerespectarea marcajelor rutiere.


De asemenea, prin filtru a fost depistat și un șofer care circula fiind în stare de ebrietate. Supus testului alcoolscopic, acesta avea 0,73 mg/l alcool în aerul expirat.


Totodată, 28 de conducători au primit citații de prezentare la CUMC, iar cei cu centurile de siguranță necuplate au fost avertizați despre riscuri.


Operațiunea are scopul de a crește gradul de siguranță în trafic și responsabilizarea șoferilor cu privire la pericolele la care se expun și îi implică pe ceilalți participanți la trafic. Astfel de acțiuni sînt organizate atît în municipiul Chișinău, cît și pe întreg teritoriul țării.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load