TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un sac cu bani, adus la Adunarea Generală a Judecătorilor

Un sac cu bani, adus la Adunarea Generală a Judecătorilor

Un sac plin cu dolari și euro a fost adus în această dimineață pe scările Casei Sindicatelor. Cadoul este pentru magistrații care s-au întrunit la Adunarea Generală a Judecătorilor.


Cel care a adus banii „imitație” este activistul Pavel Grigorciuc care a vrut astfel să protesteze împotriva corupției din justiție.


„Asta nu este o adunare. Este un sabat. Organizatori sînt anume acei judecători implicați în cazuri de rezonanță, care au dictat decizii ilegale. Noi știm că fară bani nu ai cu ce-i motiva să lucreze și le-am adus bani. Poate nici nu le sînt de ajuns. Știm apetitul lor. Ei vor tot mai mult și mai mult. Ei arată că își cumpără mașini cu bani mici, își construiesc vile și știm că toate aceste proprietăți sînt cumpărate din bani primiți prin acte de corupție”, spune Grigorciuc.

Astăzi, magistrații s-au întrunit la Adunarea Generală a Judecătorilor pentru a alege noi membri în Consiliul Superior al Magistraturii. Mai mulți experți au declarat că adunarea este în afara legii, deoarece, pe 27 septembrie, nu au fost respectate toate procedurile cînd au fost ridicate mandatele actualilor membri ai CSM.


Pavel Grigorciuc a ajuns și în sală și a ținut un discurs în fașa judecătorilor pe care i-a acuzat de corupție.
Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load