Un reprezentant al Moldovei la OSCE a decedat într-un accident rutier

Un reprezentant al Moldovei la OSCE a decedat într-un accident rutier

Observatorul moldovean la Misiunea Specială de Monitorizare a OSCE din Ucraina, Vitalie Zara, a decedat noaptea trecută într-un accident rutier, notează NOI.md.

Informația a fost confirmată de fostul vicepremier pentru Reintegrare, în prezent ambasador al Moldovei în Austria, Victor Osipov. Accidentul s-a produs în orașul Kramatorsk, regiunea Donbass, Ucraina, în timp ce Vitalie Zara se deplasa la serviciu cu un taxi.

„Din păcate, s-a confirmat: accident auto cu taxiul în care se deplasa spre locul de serviciu. În Consiliul Permanent al OSCE, ambasadorul Azzoni al Italiei, care exercită Presedinția, a exprimat condoleanțe. De asemenea, m-a sunat Ambasadorul Apacan, șeful Misiunii Speciale de Monitorizare din Ucraina, exprimînd regrete, dar și aprecierile sale pentru cel care a fost Vitalie Zara... Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a menționat Victor Osipov.

Vitalie Zara a participant la războiul de pe Nistru, a fost comandant al Batalionului cu Destinaţie Specială „Fulger” al Armatei Naţionale.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load