COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un preot a murit în urma complicațiilor provocate de COVID-19

Un preot a murit în urma complicațiilor provocate de COVID-19

Duhovnicul Catedralei Sfîntul Ioan Botezătorul din oraşul Comrat, Ilian Bondar a fost răpus de noul tip de coronavirus. Este primul slujitor al domnului din ţara noastră care s-a stins din viaţă din cauza complicaţiilor cauzate de COVID-19.

Informaţia a fost confirmată de către primarul localităţii, Serghei Anastasov. Potrivit acestuia, săptămîna trecută, slujitorul domnului a fost internat la un spital din Chişinău, transmite

Potrivit protopopului Fiodor de la Catedrala din Comrat, părintele Ilian suferea de boli cardiace şi diabet zaharat, transmite publika.md.


"Săptămîna trecută, marți, i s-a făcut rău și a plecat acasă la Chișinău. În curtea casei s-a simțit rău, a început să-și piardă cunoștința și a chemat ambulanța. La spitalul "Toma Ciorba" i s-a făcut testul şi i s-a confirmat coronavirusul. A refuzat spitalizarea la "Toma Ciorba" și a mers la o clinică privată. Acolo, vineri, a intrat în comă şi a fost conectat la un aparat de respiraţie artificială", a spus protopopului Fiodor.

Preotul, în vîrstă de 69 de s-a stins din viaţă ieri, 15:00.

Corpul neînsufleţit al acestuia urmează să fie adus astăzi la Comrat, unde va fi înmormîntat.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load