COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un moldovean va alerga 1.000 de km în 12 ore pentru ca 4 copii să nu ajungă la orfelinat (FOTO)

Un moldovean va alerga 1.000 de km în 12 ore pentru ca 4 copii să nu ajungă la orfelinat (FOTO)

Sportivul Iulian Bercu va alerga 1 000 de kilometri în 12 ore, pentru a salva de orfelinat patru copii cărora cancerul i-a lăsat fără mamă.

Actualmente, copiii se află la mătușa lor, care are în îngrijire șapte copii. Pentru a găzdui cei patru nepoți, femeia are nevoie de o cameră mobilată, cu o reparație cosmetică.

„sînt conștient că nu voi reuși de unul singur să alerg 1 000 de kilometri timp de o noapte, dar o vom putea face împreună, la fel cum și ajuta această familie, unitatea căreia depinde de doar 20 de mii de lei!”, a menționat Bercu, transmite Noi.md cu referire la Ziarul Național.

Bercu va începe să alerge astăzi, 18 februarie, de la 19:30. Sportivul speră că va reuși să facă distanța de 1 000 km pînă mîine, 19 februarie, la ora 7:30.


„Voi alerga în jurul lacului de la Valea Morilor, în maioul Wings for Life World Run, în încercarea de a aduna acești kilometri și fonduri! Fiecărui prieten care va fi alături de mine o oră, două, 5km, 10 km sau mai mult îi voi face cadou unul din vre-o 60 de maiouri primite de la competițiile la care am alergat! Dacă mă pot susține în alergare prietenii din alte raioane sau țări, cu plăcere vă rămîn dator! Am demonstrat pînă acum că împreună putem schimba vieți, să o facem și acum!

Vom avea un punct de alimentare oferit de CCF/ HHC Moldova, Red Bull și Gourmet - Supermarket de Bon Ton”, a adăugat Iulian Bercu.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load