Un moldovean s-a grăbit la mare, încurcînd permisul original cu cel fals. Ce a urmat

Un moldovean s-a grăbit la mare, încurcînd permisul original cu cel fals. Ce a urmat

O familie, pornită la odihnă în Bulgaria, a avut o situație neplăcută la trecerea frontierei moldo-romîne, permisul de conducere al șoferului mașinii s-a dovedit a fi falsificat.


Deși i-a fost autorizată trecerea frontierei de stat, conducătorul auto urmează să răspundă penal pentru uz de fals în actele oficiale.


Moldoveanul de 31 de ani a menționat că ar fi știut despre falsificarea acestuia, însă folosirea acestuia nu ar fi fost intenționată deoarece confundase cu permisul original, rămas acasă.


Tînărul a mai spus că acum cîteva luni a intrat în posesia acestui document, apelînd la ajutorul unei persoane identificate pe rețelele de socializare, care contra sumei de 100 de euro i-a și perfectat permisul. Din spusele acestuia, permisul falsificat nu l-ar fi folosit, deoarece obținuse și originalul în același timp. În prezent, cînd decise să călătorească cu familia, din grabă a încurcat documentele.


Pentru a fi autorizată trecerea frontierei, la volanul mașinii a urcat altă persoană, tînărul documentat și-a continuat călătoria în calitate de pasager.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load