COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un moldovean a fost prins la vamă cu acte false

Un moldovean a fost prins la vamă cu acte false

Un moldovean riscă o amendă penală după ce și-a perfectat permisul de conducere moldovenesc prin intermediul unei persoane necunoscute, contra sumei de 350 de euro, informează NOI.md.

Potrivit datelor oferite de poliția de frontieră, bărbatul în vîrstă de 39 de ani s-a prezentat în punctul de trecere Cahul în calitate de pasager a unei mașini de ocazie și urma să ajungă la București. După ce a fost audiat, locuitorul satului Găvănoasa, raionul Cahul, recunoscînd intenția ilegală de al utiliza pe teritoriul altui stat, nu și-a mai continuat călătoria.

Un alt caz a avut loc la linia de control în PTF Costești, unde s-a prezentat un mijloc de transport la volanul căruia se afla un cetățean al României în vîrstă de 31 de ani. În timpul verificărilor au fost depistate într-un colet o carte de identitate și un permis de conducere, ambele ar fi emise de către autoritățile competente române, cu datele altei persoane. Examinate cu tehnica din dotare s-a stabilit lipsa elementelor de protecție, motiv pentru care s-a întocmit proces-verbal de constatare a ilegalității.


Ca urmare, polițiștii de frontieră au întocmit procese-verbale de constatare și audiere, iar cercetările vor continua pînă la elucidarea tuturor circumstanțelor și aplicarea sancțiunii conform legislației în vigoare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load