COVID-19 în MOLDOVA

Un microbuz din Moldova, implicat într-un accident în România

Un microbuz din Moldova, implicat într-un accident în România

Un microbuz din Republica Moldova, în care se aflau mai mulți pasageri, a fost implicat într-un accident rutier produs pe DN 17, în localitatea Josenii Bîrgăului din România.

Din fericire, în urma accidentului nu au rezultat victime, transmite Ziardebistrita.ro.

”Conform verificărilor efectuate la fața locului, pe drumul național 17, în Josenii Bîrgăului, la intersecția cu drumul județean 172D, șoferul unei autoutilitare care circula pe direcția Bistrița-Vatra Dornei, un bărbat de 60 de ani, din Spermezeu, ar fi încetinit pentru a efectua un viraj spre stînga pe drumul județean și a fost colizionat de un microbuz care circula pe aceeași direcție și care era condus de un bărbat de 56 de ani, din Republica Moldova”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.


În urma accidentului nu au fost înregistrate victime, toate persoanele implicate au refuzat transportul la spital.

Primăria Josenii Bîrgăului a pus la dispoziția pasagerilor microbuzului un spațiu de cazare temporară, unde aceștia vor rămîne pînă ce li se va asigura un alt mijloc de transport pentru a-si continua deplasarea în Republica Moldova.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Pe parcursul intervenției, pentru aproximativ 30 de minute, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului au dirijat circulația, în zonă s-a circulat alternativ, pe o bandă.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load