COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un iranian, reținut pe Aeroportul din Chișinău și obligat să se întoarcă în Turcia

Un iranian, reținut pe Aeroportul din Chișinău și obligat să se întoarcă în Turcia

Un iranian a fost reținut ieri de polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău. Acesta a încercat să intre în țară cu un pașaport francez ce nu-i aparține și care figura în baza de date Interpol.

Bărbatul de 41 de ani care venea din Istanbul s-a prezentat la ghișeul de control la intrare în țară. Fiind întrebat să-și declare scopul vizitei în Republica Moldova, persoana cu dificultate a putut răspunde, notează Noi.md cu referire la tv8.md.

Ulterior, documentul a fost supus unor verificări amănunțite, iar în consecință s-a constatat că de fapt acesta nu-i aparține. Pe faptul celor stabilite s-a luat decizia extinderii controlului asupra bărbatului și bunurilor acestuia.


Ca urmare, în bagajul de mînă a fost depistat un alt pașaport, eliberat de autoritățile Iranului, original și cu datele persoanei verificate. La audieri bărbatul a refuzat să ofere declarații.

Polițiștii de frontieră nu i-au permis iranianului să treacă frontieră de stat, iar cu următoarea cursă bărbatul a fost reîntors în Turcia.

Documentul a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei tehnico-judiciare.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load