Un iranian, reținut pe Aeroportul din Chișinău și obligat să se întoarcă în Turcia

Un iranian, reținut pe Aeroportul din Chișinău și obligat să se întoarcă în Turcia

Un iranian a fost reținut ieri de polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău. Acesta a încercat să intre în țară cu un pașaport francez ce nu-i aparține și care figura în baza de date Interpol.


Bărbatul  de 41 de ani care venea din Istanbul s-a prezentat la ghișeul de control la intrare în țară. Fiind întrebat să-și declare scopul vizitei în Republica Moldova, persoana cu dificultate a putut răspunde, notează Noi.md cu referire la tv8.md.


Ulterior, documentul a fost supus unor verificări amănunțite, iar în consecință s-a constatat că de fapt acesta nu-i aparține. Pe faptul celor stabilite s-a luat decizia extinderii controlului asupra bărbatului și bunurilor acestuia.


Ca urmare, în bagajul de mînă a fost depistat un alt pașaport, eliberat de autoritățile Iranului, original și cu datele persoanei verificate. La audieri bărbatul a refuzat să ofere declarații.


Polițiștii de frontieră nu i-au permis iranianului să treacă frontieră de stat, iar cu următoarea cursă bărbatul a fost reîntors în Turcia.


Documentul a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei tehnico-judiciare.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load