Un grup de artiști au fost distinși cu titluri onorifice de către Președintele țării

Un grup de artiști au fost distinși cu titluri onorifice de către Președintele țării

Un grup de artiști de la Teatrul Republican Muzical-Dramatic „B. P. Hașdeu” din Cahul au fost distinși cu titluri onorifice de către Președintele țării, Dodon IgorPentru activitate de creație prodigioasă titlul de ”Maestru în artă” i-a fost conferit actorului Gheorghe Mîndru. De titlul onorific „Artist Emerit” s-au învrednicit actorii Tudor Andriuță și Ion Furnică.


Teatrul „B. P. Hașdeu” din Cahul este unul polivalent, adresîndu-se copiilor şi adolescenţilor, tinerilor şi adulţilor, un teatru care montează comedie și dramă, un teatru de miniaturi care cu profesionalism și dedicație promovează valorile culturii.


Decretul Președintelui Republicii Moldova Dodon Igor a fost publicat la 5 ianuarie 2018 în Monitorul Oficial al Republicii Moldova. 


De asemenea șeful statului Dodon Igor a conferit distincții de stat unui grup de actori de la Teatrul de Dramă și Comedie „Nadejda Aronețkaia” din Tiraspol.


Astfel, a fost dată o apreciere înaltă contribuției deosebite în dezvoltarea artei teatrale și înaltei măiestrii artistice prin conferirea Ordinului „Gloria Muncii” actorului Igor Taran; titlului onorific „Artist Emerit” regizorului Dmitri Ahmadiev, actrițelor Olga Cecan, Natalia Galatonova și Liudmila Tulcinskaia. Decretul Președintelui Republicii Moldova Dodon Igor a fost publicat la 5 ianuarie 2018 în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load