COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un fost viceministru al Finanțelor este căutat de comisia de anchetă

Un fost viceministru al Finanțelor este căutat de comisia de anchetă

Comisia parlamentară de anchetă cere ajutorul cetăţenilor pentru a-l găsi pe fostul vicepriministru al Finanţelor, Victor Barbăneagră.

Comisia parlamentară de anchetă în cazul devalizării sistemului bancar din Republica Moldova cere ajutorul presei şi societăţii civile pentru a-l găsi pe fostul vicepriministru al Finanţelor, Victor Barbăneagră. Acesta este căutat pentru a da lămuriri membrilor comisiei.

Preşedintele comisiei parlamentare de anchetă, Alexandru Slusari, a spus anterior că nu va anunţa numele persoanelor chemate la audieri. De această dată a făcut o excepţie.


„Pentru vineri, la orele 15:00, este chemat un martor foarte important: Victor Barbăneagră, fostul viceministru al Finanţelor. Cunoaştem că dînsul este plecat în România şi nu putem da de el. Rugăm presa sau alte persoane să ne ajute. Să faceţi acest mesaj de invitaţie cît mai public sau să-l sunaţi pe dl. Barbăneagră”, a adăugat Alexandru Slusari.

Deputaţii PSRM şi ACUM au votat pe 10 iunie constituirea unei comisii de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanţelor devalizării sistemului bancar şi investigării fraudei bancare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load