Un fost viceministru a fost numit consilier al președintelui Dodon

Un fost viceministru a fost numit consilier al președintelui Dodon

Fostul viceministru al Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Viorica Dumbrăveanu, a fost numită în calitate de consilier al președintelui în domeniul social, informează Noi.md.


Șeful statului Igor Dodon a semnat astăzi decretul privind numirea acesteia în funcție. Portivit demnitarului, Viorica Dumbrăveanu este unul din cei mai buni profesioniști din țară în domeniul protecției sociale.


„Am semnat decretul de numire a Doamnei Dumbrăveanu avînd ferma convingere, că experiența profesională și managerială a ex-secretarului de Stat la ministerul de resort, va contribui la elaborarea și promovarea unor politici eficiente în domeniul social, or prioritatea mea în funcția de Președinte al țării, este de a spori nivelul de protecție socială a cetățenilor noștri. Proiectele cu caracter social lansate la Președinție recent, sunt doar un început în activitatea consilierului în domeniul respectiv. Îi doresc succes Doamnei Dubrăveanu în activitatea sa, întru soluționarea problemelor sociale din țara noastră”, a declarat Igor Dodon.


Menționăm că din noiembrie 2017 pînă în prezent Viorica Dumbrăveanu a activat în calitate de secretar de stat în cadrul Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load