COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un fost ofițer de poliție a purtat un bărbat pe capota mașinii mai mult de 500 de metri

Un fost ofițer de poliție a purtat un bărbat pe capota mașinii mai mult de 500 de metri

La Bălți, din cauza unei neînțelegeri dintre participanții la trafic, a avut loc un incident periculos și un fost polițist, care conducea un automobil Audi A-6, a purtat pe capota mașinii 500 de metri pe celălalt șofer.

Incidentul s-a produs în capitala de nord a Moldovei, pe strada Ștefan Cel Mare, informează point.md cu referindu-se la nordnews.md

Bărbatul, care a fost transportat pe capota mașinii mai mult de 500 de metri, susține că celălalt șofer nu i-a cedat drumul, deși el avea prioritate. Cînd a cerut explicații, șoferul, fostul polițist, a încercat să fugă de la fața locului.


"Când a văzut că nu mă dau la o parte, a apăsat pe accelerator și eu am ajuns pe capota mașinii. M-a dus de la monumentul lui Ștefan cel Mare pînă la stația de la maternitate, aproximativ 800 de metri. Am avut noroc că cineva l-a oprit. Cine știe unde m-ar fi dus?!", a spus omul.

Martor al întîmplării a fost prietenul bărbatului, precum și alți șoferi implicați în traficul rutier.

"Mi-a tăiat prietenul, la care l-a avertizat cu un semnal sonor. Apoi, șoferul a provocat intenționat un accident de circulație, a început să se comporte agresiv, ne-a ofensat și ne-a provocat utilizarea forței fizice. Mi - am dat seama că nu vorbesc cu nimeni și am sunat la 112", a spus martorul.

În cele din urmă, la fața locului a sosit poliția.

"Șoferul, în vîrstă de 26 de ani, care conducea un Audi A-6 nu a cedat drumului automobilului Fiat Ducato, condus de un bărbat de 35 de ani. Primul nu numai că a provocat un accident, dar și l-a lovit pe un alt șofer și l-a dus pe capota mașinii sale", au spus reprezentanții poliției.

Șoferul problematic s-a dovedit a fi fostul polițist Alexandru Kazakov, despre care presa locală a făcut deja un reportaj acum șase luni. Atunci el a fost acuzat că și-a terorizat vecinii pentru a deveni proprietarul tuturor apartamentelor din blocul de apartamente. În timpul filmărilor video, el a manifestat agresiune față de jurnaliști.

De data aceasta, Alexandru Kazakov a refuzat să comunice cu presa, spunînd că este prea ocupat.

Pe acest fapt, poliția a inițiat un dosar penal.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load