COVID-19 în MOLDOVA

Un exemplu în stil american cum pot fi aduse toate la un cretinism absolut

Un exemplu în stil american cum pot fi aduse toate la un cretinism absolut

Statele Unite ale Americii au arătat un exemplu cum pot fi aduse toate la un cretinism absolut.

De această părere este fostul vicepremier, ex-ministru al Economiei al Moldovei, iar acum, expert independent, Alexandru Muravschi, comentînd listă de criterii de incluziune prezentate de Academia Americană de Film conform cărora începînd cu 2024 vor fi stabiliți pretendenții la premiul Oscar la nominalizarea „Cel mai bun film”.

Astfel, începînd cu anul 2024, pentru a fi eligibil la categoria „Cel mai bun film”, orice lungmetraj trebuie să îndeplinească cel puţin 2 standarde din 4 categorii. Noile reguli stabilesc ponderea sau numărul de actori, regizori și alți profesioniști implicați în crearea peliculei, în conformitate cu normele de incluziune.


Potrivit noilor standarde, cel puțin unul din actorii principali sau un actor important de pe planul secund trebuie să facă parte dintr-un grup rasial sau etnic subreprezentat. Un alt criteriu posibil ar fi: cel puțin 30 la sută din rolurile secundare trebuie să fie jucate de reprezentanții LGBT, grupuri rasiale sau etnice, femei sau persoane cu dizabilități. De asemenea, producătorii de film pot dedica întreaga linie a subiectului acestora.

Alte criterii se referă la numărul minim necesar de reprezentanți ai acestor grupuri implicate în producerea sau promovarea filmului. Producătorii de filme sînt, de asemenea, încurajați să achite un anumit număr de stagii sau formarea pentru femei, membri LGBT și minorități rasiale sau etnice.

„Odată se lua în derîdere abordarea sovietică a principiilor de formare a organelor elective, cu reprezentare proporțională a muncitorilor, țăranilor, intelectualilor, rușilor, moldovenilor, evreilor și altor naționalități, precum și a tinerilor, comuniștilor și celor apartinici etc.

Degeaba s-a rîs. Iată un exemplu în stil american cum pot fi aduse toate la un cretinism absolut.

Așteptăm inovații de la Comitetul de atribuire a Premiilor Nobel”, a scris pe pagina sa de pe rețeaua de socializare Alexandr Muravski, comentînd acest mesaj.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load