COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un deputat PSRM a criticat dur comportamentul lui Chirtoacă și a deputaților PAS față de Ambasadorul României

Un deputat PSRM a criticat dur comportamentul lui Chirtoacă și a deputaților PAS față de Ambasadorul României

Deputatul socialist, Grigore Novac, spune că Dorin Chirtoacă și unii deputați PAS au demonstrat repetat că au un comportament bădărănesc.

Declarația vine după incidentul de la ceremonia de prezentare a ajutorului umanitar din partea Romîniei. În timpul evenimentului, un grup de unioniști, printre care Chirtoacă și deputații PAS Radu Marian și Doina Gherman, l-au huiduit pe premierul Ion Chicu.

“Chiar dacă autoritățile au dorit să organizeze un eveniment frumos de întîmpinare a convoiului cu ajutor umanitar, s-au găsit și din cei care pot compromite orice acțiune.

Despre cultura și educația unioniștilor pasivi, noi cunoaștem demult, că sînt cam agresivi tot cunoaștem, că o bună parte din ei sînt și deputații Blocului ACUM, tot cunoaștem exact cum cunoaștem multe altele...

Chirtoacă și cîțiva deputați din PAS, șuierau de parcă erau cu oile pe deal...

Acest comportament bădărănesc îl deranja chiar și pe ambasadorul Romîniei care a fost nevoit să intervină și să le explice celor menționați mai sus că astfel de comportament este inacceptabil...”, a scris Novac pe Facebook.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load