COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un copil de 5 ani, lovit de un biciclist. Cu ce răni s-a ales (FOTO)

Un copil de 5 ani, lovit de un biciclist. Cu ce răni s-a ales (FOTO)

O fetiță de cinci s-a ales cu o comoție cerebrală, dar și cu mai multe răni, după ce a fost lovită de un biciclist care se deplasa cu viteză excesivă într-un parc din Capitală.

S-a întîmplat în parcul Valea Trandafirilor, în timp ce fetița se juca împreună cu alți copii, însoțiți de doi adulți, transmite Jurnal.md.

Potrivit mamei acesteia, biciclistul care avea o viteză mare a început să frîneze, dar nu a reușit să se oprească decît după ce a doborît copilul pe asfalt.


În consecință, fetița s-a ales cu o comoție cerebrală, dar și cu mai multe răni pe mîini și picioare. Medicii de la urgență i-au acordat îngrijiri.

Biciclistul și-a cerut scuze, dar ar fi plecat de la locul accidentului, fără să i se confirme identitatea.

„Vreau să fac public acest caz, pentru că nu este unicul. Problema deplasării neregulamentare și cu viteză excesivă a bicicliștilor, inclusiv accidentele din cauza lor, devin tot mai multe și tot mai grave. Mai ales acum în perioada de carantină, cînd copiii noștri nu frecventează grădinița, iar majoritatea activităților educative pentru copii în această perioadă sunt interzise, plimbările în parc cu copiii devin o rutină zilnică”, ne-a spus mama fetiței.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load