COVID-19 în MOLDOVA

Un copil a ajuns la spital, în urma unui joc periculos

Un copil a ajuns la spital, în urma unui joc periculos

Un copil de 9 ani ajuns cu la spital cu fractură de claviculă pe dreapta și cu fractură de antebraț drept, după ce a băgat mîna în elicea unei stropitoare de cîmp, iar rezultat i-a fost strivită mîna. Incidentul s-a produs aseară la ora 21:48, într-o localitate din Orhei.

Părinții copilului au declarat oamenilor legii că aseară în jurul orei 20:00, copilul împreună cu fratele mai mare, în vîrstă de 39 de ani, au plecat cu tractorul cu cisterna să ude plantațiile agricole.

Acolo, fratele mai mare a vrut să pună în funcțiune pompa de la cisternă, iar fratele mai mic se afla la spatele acestuia. La scurt timp, minorul a băgat mîna în elicea cisternei, iar ca rezultat i-a fost strivită mîna.


Imediat fratele mai mare a oprit motorul tractorului și a chemat părinții, care la scurt timp au venit cu automobilul, pe care îl au în proprietate și au pornit spre Orhei, scrie unimedia.info.

Pe drum acesta a fost preluat de către serviciul de urgență și transportat la Spitalul Raional Orhei, pentru îngrijiri medicale.

Pe cazul dat s-a pornit o procedură penală.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load