Un conducător auto a atacat un ofițer de patrulare (VIDEO)

Un conducător auto a atacat un ofițer de patrulare (VIDEO)

Un conducător auto care a fost surprins de ofițerii de patrulare circulînd cu o viteză excesivă în apropierea satului Ciucur-Mingir din raionul Cimișlia s-a năpustit asupra oamenilor legii cu un limbaj agresiv. 


Șoferul de 27 de ani și-a motivat reacția fapta prin aceea că i se termina combustibilul și se grăbea să ajungă la o stație peco, relatează Noi.md. 


Ofițerii de patrulare i-au propus să-l conducă la prima stație de alimentare auto. În drum, conducătorul auto a oprit mașina din mers pe marginea carosabilului și a comunicat că mașina nu mai merge din lipsa combustibilului. Astfel, inspectorii INP au spus că o idee ar fi de a-i oferi măcar cît de puțină benzină, însă șoferul a refuzat. 


Prin urmare, angajații INP și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu și au întocmit proces verbal pe numele conducătorului auto, pentru depășirea limitei de viteză, conform legislației. Însă șoferul, văzînd amenda de 900 de lei, a rămas nemulțumit, s-a eschivat de la semnarea procesului verbal, iar comportamentul lui liniștit s-a transformat în unul agresiv și neadecvat față de inspectorul de patrulare. Imediat, polițiștii au oprit un șofer pentru a fi martor, iar în acest timp, șoferul agresiv a urcat în mașina de patrulare și striga cerînd să fie lăsat în pace. Totodată, tînărul a început a filma cu telefonul și a făcut public pe o rețea de socializare conflictul, încercînd astfel mod sa se victimizeze.  


Cazul este înregistrat de către Procuratura raionului Cimișlia și va fi documentat în baza secvențelor video. Dacă șoferul va fi găsit vinovat, el riscă să fie sancționat conform legislației pentru comportament agresiv față de un angajat al poliției. INP se adresează tuturor șoferilor, menționînd că, atunci cînd sînt stopați sau documentați, angajații INP își îndeplinesc atribuțiile la locul de muncă așa cum o face fiecare la locul său de serviciu.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load