Un cetățean al Moldovei a supraviețuit după ce a căzut sub tren în metroul din Moscova

Un cetățean al Moldovei a supraviețuit după ce a căzut sub tren în metroul din Moscova

Un cetățean al Republicii Moldova a supraviețuit căderii sub un tren în metroul din Moscova, căpătînd drept rezultat o fractură de șold.


Despre acest lucru a anunțat mass-media rusească cu referire la șeful serviciului de presă al Departamentului de Afaceri Interne de la Moscova, Alexei Mîșleaev, transmite Noi.md.


El a menționat că astăzi, la ora 13:02, la stația ”Taganskaia„ a avut loc un incident, în timpul căruia un cetățean al Moldovei de 39 de ani a căzut sub tren. 


"După ce a observat această situație, șoferul a aplicat frînarea de urgență, dar, totuși, trenul din inerție a lovit pasagerul", a spus Alexei Mîșleaev.
Angajații metroului au chemat o ambulanță. La cinci minute după cădere, a spus el, pe linia trenului a fost oprit curentul electric pentru a scoate bărbatul.


Doctorii care au sosit la fața locului au diagnosticat o fractură a șoldului stîng. Victima a fost internată la Institutul de Cercetări Ştiinţifice şi de Urgenţă Sklifosovski.


Începînd cu 13:12, deplasarea trenurilor de pe linie a fost restabilită. Potrivit lui Alexei Mîșleaev, după intervievarea martorilor și șoferului, s-a dovedit că nimeni nu l-a împins pe bărbat. 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load