Un bărbat prins cu „fofîrlica” a rămas fără permis de conducere

Un bărbat prins cu „fofîrlica” a rămas fără permis de conducere

Un tînăr din Ucraina a identificat pe rețelele de socializare o persoană străină care contra sumei de 500 de dolari i-a perfectat un permis de conducere falsificat.


Documentul contrafăcut a fost depistat de către polițiștii de frontieră din punctul de trecere Giurgiulești-Galați, în timpul formalităților de control al trecerii frontierei de stat.


Pe sensul de intrare în țară s-a prezentat o camionetă de model IVECO, înmatriculată în Bulgaria. La volanul acesteia a fost legitimat un cetățean ucrainean, în vîrstă de 27 de ani. În cadrul verificării documentelor înmînate polițistului de frontieră, s-a observat modificări afotografiei aplicate în permisul de conducere, care ar fi fost eliberat de autoritățile din Ucraina. Ca urmare a cercetării minuțioase cu tehnica din dotare, s-a constatat că datele și fotografia erau printate, deși blancul era unul original.


În fine, tînărul a recunoscut că a apelat la ajutorul unei persoane identificate pe rețelele de socializare, care a acceptat să-i perfectaze permisul pentru toate categoriile contra sumei de 500 de dolari. Totodată, acesta a prezentat un al doilea permis de conducere pe care îl avea, însă în baza căruia nu putea conduce camioneta aflată în punctul de trecere.


Incidentul a avut loc la data de 17 februarie.


Conform procedurilor legale, documentul contrafăcut a fost ridicat și transmis către expertiză, iar pe numele persoanei s-a întocmit proces verbal de audiere și constatare a infracțiunii de fals în acte oficiale. Cetățeanului i-a fost autorizată trecerea frontierei de stat, însă în calitate de pasager.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load