COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un bărbat din Călărași, care a învins temutul virus, le mulțumește medicilor

Un bărbat din Călărași, care a învins temutul virus, le mulțumește medicilor

Un bărbat infectat cu Covid-19, care a învins boala, după ce a luptat cu ea timp de 20 de zile, le mulțumește medicilor și tuturor lucrătorilor medicali din secția a 4-a spitalului clinic de boli infecțioase „Toma Ciorbă”, că au reușit să-i salveze viața.

„Coronavirusul este o boală strașnică. Nu știi ce te așteaptă mîine, dacă te vei trezi a doua zi ori nu... Am fost conectat la respirație artificială. Am văzut moartea în ochi. Este strașnic…”, a relatat bărbatul pentru Jurnal TV.

Veaceslav Costin, din s. Păulești, Călărași, lucrează însoțitor de tren. Pe 17 martie a revenit acasă și l-a scurt timp a acuzat primele simptome de boală, dureri musculare, dureri de cap, complicații respiratorii.


„Timp de zece zile am stat la terapie intensivă. Mai departe a urmat un tratament cu pastile. Nici puiului de șarpe nu-i doresc să treacă prin așa ceva. Recomand tuturor să se păzească de această boală, cînd nu știi ziua de mîine ce te așteaptă, te vei trezi ori nu. Viața noastră e nimic. E un fir de praf pe pămînt. Asta înțelegi cînd ești aproape de moarte… Mulțumesc că am trecut peste acest prag”, a mai spus bărbatul.

Veaceslav Costin a precizat că boxa spitalului în care a stat era dezinfectată timp de 10 min. de două trei ori pe zi de către infirmierele echipate în costume.

„Transpirau, sărmanele femei în acele costume. Toți munceau foarte mult. Vreau să le mulțumesc începînd de la medicul Paulina Jumber, celorlalți medici și șefei seției nr. 4 a spitalului Toma Ciorbă, surorilor medicale, cît și infirmierilor, pentru munca enormă și pentru profesionalism. Noi avem medici buni, doar că au fost ignorați de-a lungul anilor”, ne-a spus Veaceslav Costin.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load