COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un autocar cu moldoveni care se întorcea din Milano, plasat în carantină

Un autocar cu moldoveni care se întorcea din Milano, plasat în carantină

Un autocar cu moldoveni care se întorcea din Milano a fost plasat în carantină, în Oradea, după ce unul dintre pasageri a prezentat simptome de febră.

Informația a fost confirmată de șeful Departamentului român pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, care a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că există riscul de infecție cu virusul Covid-19, potrivit publika.md.

”Persoana a fost dusă la spital, restul pasagerilor - la locul de carantină și așteptăm rezultatul analizelor. Dacă se vor confirma analizele măcar la persoana cu febră, aceasta va rămîne la spital, restul vor rămîne în carantină”, a spus șeful Departamentului român pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Contactat de Publika TV, Arafat a declarat că, din cîte știe, însuși bărbatul transportat la spital cu febră 38 ar fi cetățean al țării noastre. Pentru moment, nu sînt mai multe informații despre starea lui de sănătate sau despre numărul cetățenilor moldoveni plasați în carantină.


Informația a fost confirmată și de președintele Igor Dodon, care însă a refuzat să dea mai multe detalii, preferînd doar să dea asigurări că situația este ținută sub control.

”Colegii de la Guvern ne-au informat despre acest caz. Din cîte înţeleg, autorităţile se ocupă de această problemă. Sînt în contact cu autorităţile din România, situaţia este sub control”, a spus şeful statului, Igor Dodon.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load