Un autocar a fost reținut la postul vamal intern de la Cricova (FOTO/VIDEO)

Un autocar a fost reținut la postul vamal intern de la Cricova (FOTO/VIDEO)

Mai multe loturi de accesorii pentru instalații sanitare și piese pentru automobile și motociclete au fost depistate de către Echipele Mobile ale Serviciului Vamal într-un autocar de pe ruta Chișinău-Harkov, notează Noi.md.


Potrivit informațiilor deținute de vameși, loturile erau procurate din Ucraina și introduse ilegal în țară prin regiunea transnistreană.


Autovehiculul a fost stopat la intrarea în municipiul Chișinău, fiind escortat la postul vamal intern Chișinău 2 (Cricova) pentru verificări. Controlul fizic efectuat asupra unității de transport a relevat existența mai multor ascunzișuri, unde erau disimulate bunurile nedeclarate. Printre mărfurile menționate a fost depistat și un sistem de termoviziune, estimat la circa 60 000 lei. Valoarea întregului lot reținut se cifrează la peste 150 000 lei.


Șoferul autocarului – un locuitor al or. Căușeni, în vîrstă de 49 de ani, este în prezent documentat de oamenii legii. Autocarul a fost indisponibilizat pe teritoriul terminalului vamal ”Cricova” pînă la finalizarea tuturor acțiunilor investigative. În cazul în care se va stabili că vehiculul a fost reutilat ilegal, acesta va fi supus confiscării.


 Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load